Floor van Bork

Sinds april 2010 werk ik met plezier bij OBS de Roos. Ik ondersteun de directeur o.a. bij open dagen, rondleidingen, intakegesprekken met ouders van nieuwe leerlingen, eindredactie nieuwsbrieven en andere oudercommunicatie, administratief beheer LVS/ouderportaal, financiën, de website, de ouder communicatie App etc.

Foto Floor van Bork

Op dinsdag- en vrijdagochtend werk ik ook (in dienst van Stichting AKROS) als oudercontactmedewerker voor de ouderkamer. Ik organiseer diverse voorlichtingen voor ouders van de voorschool en groep 1/2 o.a. rond VVE (voor- en vroegschoolse educatie).
Ik heb hiervoor jaren in het bedrijfsleven gewerkt op marketingcommunicatie afdelingen en een HBO-studie gevolgd in Amsterdam. Ik woon in A'dam samen met mijn man en zoon.