Downloads

Schoolvakanties 2020/2021 & verlofregels:

Klik hier voor de pagina met meest actuele data van de schoolvakanties en vrije dagen van schooljaar 2020-2021.
(Via die webpagina kunt u ook meer informatie vinden over de leerplichtregels en het aanvragen van verlof buiten schoolvakanties. De formulieren voor het aanvragen van speciaal verlof kunt u ook onderaan die pagina vinden en daar downloaden.)

Download hier de schoolgids en ons schoolondersteuningsprofiel (SOP):

Roosblaadjes 2020/2021:

Elke 4 weken verschijnt het Roosblaadje. Dit is de nieuwsbrief voor ouders van leerlingen op onze school met meer algemene informatie. Ook staat in het Roosblaadje bovenaan een actuele agenda rond activiteiten voor de komende maand. Deze nieuwsbrief ontvangen ouders per e-mail. Dit om direct beide ouders te bereiken en natuurlijk om papier en zo het milieu te sparen. Informatie uit de groepen wordt via de App Parro gedeeld. In de App Parro staat ook een agenda.
Extra verstuurde ouderbrieven, die verstuurd zijn naast onderstaande generieke schoolnieuwsbrieven, staan niet op deze publieke website. Dit ontvangen ouders (ook) via de e-mail via ons leerling volgsysteem ParnasSys.

Download hier de nieuwsbrieven van het huidige schooljaar 2020/2021:

Download hier oudere nieuwsbrieven van het vorige schooljaar 2019/2020:

Download hier oudere nieuwsbrieven over de nieuwe schoolplannen voor de nieuwe school de Vindplaats (start augustus 2022):