Open dagen

Een aantal maal per jaar organiseren wij een kennismakingsbijeenkomst voor geïnteresseerde ouders die nog een basisschool zoeken voor hun kind. Tijdens deze bijeenkomst vertellen wij u over het onderwijs op onze school en de plannen voor ons nieuwe kindcentrum de Vindplaats. Na een inloop en een introductie over de Vindplaats krijgt u een korte rondleiding door ons huidige schoolgebouw (het gebouw van ons nieuwe kindcentrum de Vindplaats is volgens de laatste planning gereed vanaf het najaar van 2022).

Data van open ochtenden schooljaar 2021-2022:

• Woensdag 29 juni 2022 van 09:30 - 10:30 uur

Wilt u graag aanwezig zijn op bovengenoemde datum? Meldt u dan aan via: f.bork@obs-deroos.nl
Bent u verhinderd op bovenstaande datum en wilt u graag op korte termijn al eens kennismaken? Laat het dan ook weten, dan kunnen we een individuele afspraak met u inplannen op een ander moment.

Aanmelden voor de basisschool

Rond de derde verjaardag van uw kind ontvangt u van de gemeente Amsterdam het aanmeldformulier voor de basisschool en een brochure met uitleg over het toelatingsbeleid.

U kunt uw kind alleen aanmelden door dit aanmeldformulier in te leveren bij de basisschool van uw eerste voorkeur.
Heeft u het formulier niet ontvangen of bent u dit kwijt? Klik dan hier voor de website van het centrale aanmeldbureau voor basisscholen (BBO) in Amsterdam. Via die website kunt u een nieuw aanmeldformulier downloaden.

Inleverdata voor het aanmeldformulier

De uiterste dag (eerder inleveren mag natuurlijk ook) voor het inleveren van het aanmeldformulier is.

• Kinderen geboren tussen 1 januari 2019 en 30 april 2019: 2 juni 2022
  • Kinderen geboren tussen 1 mei 2019 en 31 augustus 2019: 3 november 2022

Mocht u te laat zijn met aanmelden of bent u pas net verhuisd naar onze wijk: We hebben ook voor oudere kinderen die al voor 2019 geboren zijn nog wel een enkele plekken beschikbaar. Neem in dat geval vooral contact met ons op.

Als wij de school van de 1e keus zijn, levert u dus het door u ingevulde aanmeldformulier bij ons op school in.
Let op:
U meldt vanaf nu uw kind aan voor kindcentrum de Vindplaats (onze nieuwe naam vanaf 1 augustus 2022) en dus niet meer voor OBS de Roos. Tot de herfstvakantie kunt u het aanmeldformulier nog inleveren bij de locatie van OBS de Roos (Jan van Galenstraat 105).
Pas als wij verhuisd zijn naar onze nieuwe locatie kunt u het aanmeldformulier inleveren bij kindcentrum De Vindplaats (Jan den Haenstraat 41).