Open dagen

Een aantal maal per jaar organiseren wij een kennismakingsbijeenkomst voor geïnteresseerde ouders die nog een basisschool zoeken voor hun kind. Tijdens deze bijeenkomst vertellen wij u over het onderwijs op onze school en de plannen voor ons nieuwe kindcentrum en onze manier van werken. Ook bent u in de gelegenheid om vragen te stellen. Na een korte inloop en introductie krijgt u een rondleiding door ons huidige schoolgebouw (het nog nieuw te bouwen kindcentrum is volgens de huidige planning gereed vanaf januari 2022).

Data van open dagen dit schooljaar 2019-2020:

• Donderdag 26 maart 2020, start 08:30 uur - helaas vervalt deze open ochtend van 26 maart i.v.m. het Coronavirus.
  • Woensdag 13 mei 2020, start 09:00 uur met inloop en aansluitend groepsrondleiding
  • Meer data volgen nog gedurende het schooljaar

U kunt u aanmelden voor een open ochtend via: f.bork@obs-deroos.nl. Kunt u bovenstaande data niet, dan kunt u ook -op afspraak- op een ander/eerder moment voor een individuele rondleiding langskomen. Mail voor het maken van een afspraak ook naar: f.bork@obs-deroos.nl.

Aanmelden voor de basisschool

Rond de derde verjaardag van uw kind ontvangt u van de gemeente Amsterdam het aanmeldingsformulier voor de basisschool en een brochure met uitleg over het toelatingsbeleid.

U kunt uw kind alleen aanmelden door dit aanmeldformulier voor de basisschool in te leveren bij de school van uw eerste voorkeur.
Heeft u het formulier niet ontvangen of bent u dit kwijt? Klik dan hier voor de website van het centrale aanmeldbureau voor basisscholen (BBO) in Amsterdam. Via die website kunt u een nieuw aanmeldformulier downloaden.

Inleverdata voor het aanmeldformulier

De uiterste dag (eerder inleveren mag natuurlijk ook) voor het inleveren van het aanmeldformulier is:

• kinderen geboren tussen 1 september 2016 en 31 december 2016: woensdag 4 maart 2020
  • kinderen geboren tussen 1 januari 2017 en 30 april 2017: woensdag 3 juni 2020
  • kinderen geboren tussen 1 mei 2017 en 31 augustus 2017: woensdag 4 november 2020