Open dagen

Een aantal maal per jaar organiseren wij een kennismakingsbijeenkomst voor geïnteresseerde ouders die nog een basisschool zoeken voor hun kind. Tijdens deze bijeenkomst vertellen wij u over het onderwijs op onze school en de plannen voor ons nieuwe kindcentrum en onze manier van werken. Ook bent u in de gelegenheid om vragen te stellen. Na een korte inloop en introductie krijgt u een rondleiding door ons huidige schoolgebouw (het nog nieuw te bouwen kindcentrum is volgens de huidige planning gereed vanaf januari 2022).

Data van open dagen dit schooljaar 2019-2020:

Ondanks het feit dat de basisscholen vanaf 11 mei weer open zijn, zijn kennismakingsbezoeken aan onze school voorlopig niet mogelijk omdat ouders vanwege het Corona virus het schoolgebouw nog niet in mogen. Omdat wij het wel belangrijk vinden om ouders te laten kennismaken met onze school, bieden wij hiervoor enkele alternatieven:

• U kunt hier een film van OBS de Roos bekijken: Klik hier
  • U kunt hier meer lezen over onze toekomstplannen: Klik hier
  • U kunt een persoonlijk (video) gesprek aanvragen om meer te horen over onze school. Stuur dan een mail naar: f.bork@obs-deroos.nl
  • Data van toekomstige open ochtenden volgen zodra wij weten wanneer ouders het schoolgebouw weer in mogen.

U kunt u aanmelden voor een open ochtend via: f.bork@obs-deroos.nl. Kunt u bovenstaande data niet, dan kunt u ook -op afspraak- op een ander/eerder moment voor een individuele rondleiding langskomen. Mail voor het maken van een afspraak ook naar: f.bork@obs-deroos.nl.

Aanmelden voor de basisschool

Vanwege Corona kunt u het aanmeldformulier nu tijdelijk helaas niet persoonlijk bij ons inleveren. U kunt dit wel scannen en naar bovenstaand e-mail adres mailen. Of u kunt het in onze brievenbus doen.

Rond de derde verjaardag van uw kind ontvangt u van de gemeente Amsterdam het aanmeldingsformulier voor de basisschool en een brochure met uitleg over het toelatingsbeleid.

U kunt uw kind alleen aanmelden door dit aanmeldformulier voor de basisschool in te leveren bij de school van uw eerste voorkeur.
Heeft u het formulier niet ontvangen of bent u dit kwijt? Klik dan hier voor de website van het centrale aanmeldbureau voor basisscholen (BBO) in Amsterdam. Via die website kunt u een nieuw aanmeldformulier downloaden.

Inleverdata voor het aanmeldformulier

De uiterste dag (eerder inleveren mag natuurlijk ook) voor het inleveren van het aanmeldformulier is:

• kinderen geboren tussen 1 september 2016 en 31 december 2016: woensdag 4 maart 2020 (deze aanmeldperiode is voorbij, mocht u te laat zijn met aanmelden of bent u pas net verhuisd naar onze wijk: we hebben voor deze periode nu nog wel enkele plekjes beschikbaar)
  • kinderen geboren tussen 1 januari 2017 en 30 april 2017: woensdag 3 juni 2020
  • kinderen geboren tussen 1 mei 2017 en 31 augustus 2017: woensdag 4 november 2020