Werken bij de Roos

Op dit moment hebben we één vacature bij de Roos:

Onderwijsondersteuner met pedagogische en administratieve talenten

Voor de nieuwkomers van De Roos zijn we op zoek naar een onderwijsondersteuner voor 3 of 4 dagen per week.

De rol van de ondersteuner bestaat onder andere uit:

• Het (individueel) toetsen van de kinderen;
  • Het administratief verwerken van de toetsen en resultaten en het maken van overzichten c.a.;
  • Administratieve ondersteuning van de coördinator nieuwkomers;
  • Het begeleiden van kinderen individueel of in kleine groepjes;
  • Het ondersteunen van de leerkrachten bij het maken van lesmateriaal en het voorbereiden van de lessen;
  • Het meedenken over en meedoen aan de verdere ontwikkeling van het nieuwkomersonderwijs;
  • Alle verder voorkomende werkzaamheden.

We bieden je een gezellig team van professionele en gedreven collega's, hele leuke kinderen, de kans om je verder te ontwikkelen en de mogelijkheid om mee te denken over de ontwikkeling van ons onderwijs.

Geïnteresseerd? Mail je c.v. met een korte toelichting aan directeur@obs-deroos.nl. Heb je nog vragen over de functie dan kun je bellen met Heavenly Oerlemans, coördinator nieuwkomers via: 020 - 612 22 66.

Ben je nu niet op zoek maar lijkt het je wel leuk om in de verdere toekomst bij OBS de Roos danwel bij Onze Nieuwe School te komen werken als leerkracht?
Je kan altijd een open sollicitatie sturen. Stuur dit naar onze directeur Gert Geertsma via: directeur@obs-deroos.nl.

Je kan ook solliciteren bij ons schoolbestuur, de AWBR. Een aantal andere scholen van ons bestuur heeft nu openstaande vacatures. Klik hier voor de vacaturepagina van de AWBR.